The WISE generează or etichetă pe care ou cauți de 14 nucleiți, în timp ce MPSS uses or firmă de 17 nucleiți.

The WISE generează or etichetă pe care ou cauți de 14 nucleiți, în timp ce MPSS uses or firmă de 17 nucleiți.

Ambele sunt tehnicile folosite pentru informații înainte de serii.

Secvență parallel semnături masivă

În MPSS, transcrierile mRNA sunt capturate în individual microbere kies complementary series of semnătură DNA. Microbele sunt analizate în formatul arsenalului din celula de flux. ARNm de bazin cu citoză sistematică pentru a hibridiza codul fluorescent la dispută. Cartușele succesive de identitate și îndepărtare sunt carry out până la finalizarea seriei. I would like to reiterate this the series of series with 17 to 20 of punct de fierbere.Pentru că mii sunt pot ordona în același timp, refer to the parallel mass.

Numărul de transcrieri, care indică nivelul de expresie, this determinat de numărul de transcrieri is relevant for a million of molecular. MPSS nu trebuie să fie în general determinat și caracterizat printr-o analiză începe. Sensibilitatea la MPSS este o singură moleculă de ARNm celular.

ÎNȚELEPT

WISE folosește mARN-ul a părăsit acest articol pentru a stabili dacă se creează fragmente care este completă ADN-ului (cDNA) are care of this amplification for this commander folosind production high cu ordin tehnic. Mechanism din spatele SAGE if based on the care pot determină transcrierea originală și pe secvența rapid la ichirurilor de etichetă connectate between him. Procedure simplifică în esență secvența prin conectat cDNA segmentator împreună într-un lanț lung. Analyses rezultată oferă sau photographies a transcriptomului eșantionului, including identitatea și abundența fiecărui ARNm.

Compareție

MPSS sunt avantaje unite fără WISE. This lungimea seriei of perazi of folosite baze for determine the transcrierilor. The WISE generează or etichetă pe care ou cauți de 14 nucleiți, în timp ce MPSS uses or firmă de 17 nucleiți. Lungimile semnăturii at 14 nucleotide sunt donate 80 la sută unice, în timp ce semnătura at 17 nucleotide this to approximate 95 la sută unică. Similar, MPSS are a group of dates with primary profound, lipsing poate fi foarte utile pentru mRNAs express within-a foarte jos. MPSS are capacitatea pentru sau bibliotecă a 1 billion firm etichetă. Adică aproximativ 20 de ori de mărimea bibliotecarului ȘTIAU.

The transcription count of the use of both techniques per million molecules to represent the expression gnică și ambele au producție foarte înaltă.

Cerere

Utilizările pentru SAGE și MPSS sunt foarte similare. Analiza genei de expresie a fost utilizată prin intermediul tablei mari a organismului și a stării ale bolilor. the expression CANCER-specică a genelor is used for determine marcatorii și to obiectivelor potențiale ale bolilor pentru therapy. Expresia specifică a țesutului dezvăluie celulele subacente biologice.

Surse

 • Îngrijirea expresiei genelor this conturată prin secvența masivă paralelă,
 • Semnătură de comandă paralelă masivă (MPSS),
 • Massive parallel signature care orders (MPSS) ca instrument pentru expresia generală a cantității de profunzime care se perfecționează în toți organismele,
 • Îngrijirea expresiei genelor this conturată prin secvența masivă paralelă,
 • Using MPSS pentru analysis transcriptțională a întregului genom în Arabidopsis,

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 24 mai 2019

„https://www.news-medical.net/life-sciences/MPSS-and-SAGE-Comparison-(Italian).aspx », »200″, »OK”, „From Revizuit de

It analyse express genelor studiate un studiu privind frecvența relative to express differentiator gene într-o probă. Genele sunt code în ADN, sunt transcript RNA sunt transcript protein. RNA-uryl messenger, sau i mRNA, punctul intermediar dintre gene și proteinele. Level of mRNA într-un chamb nivel indicativ de expresie genetică. PNA mRNA, nivelul ridicat de expresie.

Credit: Photo Shutterstock.com acolo

Studiile de expresie genică au fost făcute cu diverse method, DNA microarray comprimat, hybridization fluorescentă, RNA-urmare in situ, matrice de plăci, secvențierea masivă a amprentelor digital (MPSS) și serious analysis the expresiei) genei (SALVESIA). Cele două metode ulterioare, MPSS și SALVIA, au multe asemănări în tehnică și aplicații. Intră sunt tehnici care pot fi folosite fără informații preliminare de secvență.

Ordinea masivă în parallel to amprentei

În MPSS, transcribe mRNA sunt capture pe diferite microbeads a căror secțiune complementară a adăugat ADN-ului. Microperele sunt analyz in format matrice într-o flux cellul. The basis of the mRNA sunt lette sistetic prin intermediul ibridării ad a fluorescent encoder marked și apoi sunt eliminate. Rundele ulterioare de identificare și eliminare sunt eficiente până când secvența aceasta completă. This is the second series from 17 to 20 B.P. Deoarece mii pot fi comandat contemporan, this denumit masiv parallel.recardio mod de utilizare

Numărul transcrierilor, indicația nivelului de exprimare, numărul transcrierilor relevante pentru Genealogia de milioane. MPSS naked needs genre să fie identificate și characterizate înainte de a începe analysis. Sensibilizați MPSS la un ARNm molecular pentru celulă.

SALVAȚI

SALVIA uses the mRNA to give a special sample to create and complement DNA (cDNA) fragment care sunt extinse ed ordinati folosind altul-capacitate de lucru care ordina tehnologia. Mecanismul SALVIA if bazează pe etichete care pot identifica transcrierea originală și pe ordinea rapidă a lanțurilor etichetelor legate împreună. Procedura esențială simplifică ordinamentul colegiu și segi del cDNA împreună într-un lanț lung. Se analizează transcriptomului campionului cuprinde identitatea și abondana fiecărui mRNA.

Comparaţie

MPSS prezintă unele avantaje façade de SALVIA. Unul this lungimea secvenței folosite pentru perechea de bază pentru identification the transcrierilor. SALVIA generează or etichetă de îngrijire ЁЁ aproximativ 14 nucleotides, iar la momentul MPSS folosește or amprentă 17 nucleotides. Lungimea s-a extins de la 14 nucleotide acest număr 80% unică, în timp se extinde la 17 nucleotide aproximativ 95% unice. As well, MPSS sunt un grup de curmale cu o mai mare profunzime, grijă is useful for mRNAs express at very low level. MPSS este un instrument pentru bibliotecar de 1 milion de etichete ale amprentei. Aceasta este de aproximativ 20 ori dimensiunea cu o bibliotecă de precauție.

Un număr de transcrieri ale utilizării au fost făcute de un milion de molecule pentru ultima expresie genelor în scopul procesării foarte mari.

Cerere

I command him from SALVIA and MPSS sunt destul de similare. It analyse express genetice this user într-o gamă largă de organisme și statistici ale Malattiei. Expresia specifică a genelor a fos folosite pentru a identifica indicatorii de boli și potențiale obiective pentru terapie. Tissue-specific expression poate dezvălui biology fundalului cellulei.

Surse

 • Profilarea expresiei genei din sortarea masivă paralelă,
 • Sortarea masivă a amprentei paraleli (MPSS),
 • Sortarea masivă a digital amprentelor (MPSS) is a profile a expresiei cantitative genetice în profunzime în toate organismele,
 • Profilarea expresiei genei din sortarea masivă paralelă,
 • Using MPSS pentru analysis transcriptțională a întregului genom în Arabidopsis,

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 24 mai 2019

„Http://www.news-medical.net/life-sciences/MPSS-and-SAGE-Comparison- (Portuguese Port) .aspx”, „200”, „OK“, „From Revizuit de

The genetic analysis expresivă offer un studiu al frecvenței cu privire la expresia genei individuale într-o probă. Genele nu au codified decât DNA, transcribed from RNA și tradus în proteinele. Sau mesajează ARN-uri sau ARNm-uri, numi în stadiul intermediar dintre genă sau proteină. MRNA level dintr-o probă indică nivelul de expresie genetică. Mai mulți mARN, nivelul superior este exprimat.

Credit: Fotografii Shutterstock.com de la CI

Studiile Oferta foramina genetică expresă printr-o varietate de mulți, including its DNA microarray, hybridization to its fluorescence, RNA-sec. in situ, ofrand disponibilitate, the arrangement of îngrijire to presupunerilor parallel de masă în secvență (MPSS) lai the analysis a seriei genetice genetice exprese (SÍBIO). Ultimele două metode, MPSS și SГЃBIO, sunt foarte similare în tehnică și în aplicație. Ambele sunt donate tehnici care pot fi use cu pralabile informații.

Secvențierea în masă a semnăturii paralele

În MPSS, ARNm transcrieril sunt capturate într-un microber individual cu îngrijirea completă cu un ADN-ului. Microbele sunt analizate donate nui nu sunt format într-un format de flux. Ca baze ale mRNAs sistematice solide, pot fi hibridizate la o etichetă fluorescentă și îndepărtată apoi. Cercurile succesive de identificare și eliminare sunt eficiente în ordine completă. L-am lăsat cu o gamă de îngrijire a copacului de uscare de la 17 la 20 bp. Deoarece mila părți pot fi în portocaliu în ordine în același timp, denumită o masă paralelă.

The count, douran transcrieri, care indică nivelul expresiv, numărul de transcrieri pe care le acționează peolekula de milhumol. MPSS nu nou de identitate caracterizare caracterizare genelor înainte de începerea analizată. Pentru sensibilizează MPSS la molecula de ARNm dacă se îndepărtează.

ACOLO

Fie utilizați, fie mRNA dintr-o anumită probă pentru a reproduce fragment of complementary DNA (cDNA) care sunt ampate și smulse numai folosind tehnologie de mare producție. The mecanism attrition of SÉBIO based on labels but care, the putem identifies the original transcript, and aranjându-se duplicate it vor răsfăța corecte the labels related together. Sau procedure de simplificare a aranjării esențiale în ordine prin legarea segmentelor cDNA împreună cu o curentă pulmonară. Un rezultat încă rezultat din transcriptomul instantaneu instantaneu arată, include its identity identi its abundance of mRNA.

Comparaţie

MPSS sunt un mare avantaj al SIBIO. An east or south section of the perechi folosite pentru identitatea transcrierilor. The SГ geBIO generates the etchetă cu approxiviv 14 nucleotide, văzut cu MPSS folosește or asinaturație de 17 nucleotide. Compresia dă asinaturarea la 14 nucleotide originalul aproximativ 80% și asinaturarea la 17 nucleotide originalul aproximativ 95%. În plus, MPSS sunt un set de date cu cel mai mare adult, cel mai mare grup cu multitudinea mea de ARNm care exprimă un nivel. MPSS sunt capacitatea pentru bibliotecar de 1 milet etichetat de semnătură. Faceți-l of approx. 20 de ori sau dimensiunea unei prudente librarian.

Or I transcired the use of ambelor tehnici of molecular molecule for a million for the reprrehensible expresia genetică și of ambele ori or produc .ie foarte mare.

Ceres

Comandți fie pentru SÍIO, fie pentru MPSS, similar to similar. Analizează expresia genetică pentru a fi utilizată în gama largă de organisme din privirea fixă. to express Cancer-specific two genes to foster folosită pentru identifies marcatorilor și to alveilor potențiale of disease pentru terapie. Expresul specific Tissue poate dezvălui biology subiacentă of the cells.

Surse

 • Îngrijirea expresă genetică conturează aranjamentul în masă paralelă sec.
 • Abonament masiv pentru îngrijirea portocalie în ordine (MPSS),
 • Subscription masă paralelă îngrijire portocalie în secvență (MPSS) cu an instrument pentru genetica expresă, schițe cantitative detaliate de îngrijire în toate organismele,
 • Genetic Express Care conturează aranjamentul în masă paralelă sec.
 • Ori tu folosi MPSS pentru sau analysis transcriptțională pentru a integer-genomului în Arabidopsis,

Lecturi înainte de suplimente

Ultima actualizare: 24 mai 2019

„Http://www.news-medical.net/life-sciences/HEK293-Cells-Applications-and-Advantages- (Portuguese Port) .aspx”, „200”, „OK“, „De Revizuit de

Așa cum pilasele embrionic human fac marginea 293 (HEK293, HEK-293 sau HEK), donate a cell phone in the cell phone and folosite în scopuri de cercetare, în al doilea rând, this HeLa pilase. Popularizează Devotamentul față de different properties thailandeze ca întreținere sau vigoare și ușurință a transfecției.

oneL | Shutterstock

Depozitarea bateriei HEK293

Linia de telefonie mobilă HEK293 a fost lansată la începutul produsului prima dată în 1973 de la echipa condusă a lui Alex van der Eb în Leiden (Țările joase) celulele renale embrionare fetale umane normale. Acești sunt celule crescute cu transfecția ADN-ului adnaidul viral 5, conducând la un genom adenoviral, un cromozomul anumit 19 la celula fetală. Sau văd 293 trebuie să aibă experiență lui Frank Graham 293 (a postdoc Ebrd pickup).

Dacă câinele are acces la fibroblastul endotelial dintr-un endotelial, epitelialul este fibroblastic la marginii fetale. Cu toate acestea, dovezile recente privind caracteristicile celulare ale celulelor HEK293 au condus la sugestia că putem proveni cu adevărat dintr-o celulă renală neuronală fetală.

În an aranjândului în secvența de studii, s-a identat de asemenea ca fiind îngrijire care sunt un cariot foarte complicat, cu mai multe copii ale a do chromozomi. Ca exemplu, există patrian copii ale cromozomului 17 ..

Avantajele bateriilor HEK293

Deoarece pilasele HEK293 au fost use frecvent in search for different motives. În primul loc, foarte growth factor și păstrat, cu reproductibilitate ridicată, pe care surplus face prefer să modifice linii celulare mai puțin robuste și să crească lent.

În plus, într-un mod eficient în producția de proteine ​​este accesibil pentru transfecție. With the insertion of plasmid vectors, the synthetic machinery of the protein of the cell poate și influenată pentru a face sau proteină transfectată, folosind sau informație genetică introdusă.

Aplicați pilasele HEK293

Bateriile sunt folosite pe scară largă pentru cercetare. De exemplu, formați folosite pentru analiza și utilizarea medicamentului pentru a avea grijă de unul în fața celuilalt, precum și diferența dintre proteine ​​și producerea de proteine.

As an example, ac linea cellie transfectată cu proteină C activată cu recombinază, care this synthetizată, izolată și testată mai târziu pentru tittamentul sepsisului.